Werkwijze

Maatwerk

We onderzoeken en verhelderen je hulpvraag zodat je heel doelgericht aan de slag gaat met wat jij wilt bereiken. 

Jij als persoon staat centraal: we kijken veel breder dan alleen naar het probleemgebied. Per slot van rekening ben je zoveel meer dan dat! 

We richten ons op het heden. Mocht je last hebben van zaken uit het verleden die sterk van invloed zijn op wat je nu ervaart, dan gaan we daar alleen mee aan de slag als dit voor jou helpend is. 

In therapie gaat het om maatwerk, afgestemd op jou. 

Ook relatietherapie is op maat.  

Denken, voelen en doen!

Verandering zit in een combinatie van denken, voelen en handelen, vanuit bewustwording en inzichten. In de therapie komen allerlei methodieken en interventies aan bod, die jou helpen in je verandertraject. 

Niet alleen gespreksvoering dus. 

Door het volgen van diverse opleidingen ben ik breed georiënteerd en pas ik veel verschillende interventies toe. Tezamen kijken we wat helpend is voor jou of jullie, om je doel te bereiken.  

Heb je je hier vragen over? Neem gerust contact met me op. 

Kortdurende trajecten

Geen mens is hetzelfde. De impact die iets op ons heeft, de mate van last die we ervaren én hoe we hiermee omgaan verschilt van mens tot mens. Het is daarom lastig een exact aantal gesprekken aan te geven. 

Wat je als indicatie kunt aanhouden:  

Individuele therapie: 5 tot 15 sessies

Relatietherapie: 3 tot 10 sessies 

Coaching: 2 tot 5 sessies 

Wil je weten of je in aanmerkingen komt voor een vergoeding? Klik dan hier.

Onderhoudende sessies

Wat veel van mijn cliënten prettig vinden, is om na afronding van een traject periodiek nog een soort ‘apk’ sessie te houden. Eens per kwartaal, eens per half jaar, net waar je behoefte aan hebt. 

Dit zijn onderhoudende sessies om weer eens te kijken waar je staat, om verder te kunnen groeien en je te blijven ontwikkelen. 

Afgestemd op jouw behoefte: een uurtje sparren, exploreren en ervaringsgericht toepassen. Alles is mogelijk. 

Aan de slag! 

Per sessie stemmen we een nieuwe datum af, zodat het tempo goed aansluit op jouw traject. Waar nodig plannen we verder vooruit. 

Je krijgt ‘overdenkingen’ mee, ervaringsoefeningen of een soort van ‘huiswerkopdrachtjes’, net wat bij jou past.   

Menu