Wie ben ik

Ik ben Barbra van Pommeren (1973). Met mijn partner en twee opgroeiende puberzoons sta ik volop in het leven.  

Achtergrond

Na afronding van mijn HBO opleiding Marketing en Communicatie, ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven en binnen de overheid. Daarbij ben ik gestart in ondersteunende functies en doorgegroeid naar leidinggevende functies, die ik jarenlang heb bekleed. 

Inspiratie 

Van jongs af aan had ik al interesse in psychologie en tot op de dag van vandaag inspireert en boeit mij ons menszijn. Vooral ons verandervermogen en onze veerkracht. Daarnaast intrigeert me hoe gedachten, gevoelens en ons handelen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.   

Eigen ervaring

Zelf heb ik ervaren hoe waardevol het is om begeleiding te krijgen als verandering in jezelf moeilijk bereikbaar lijkt. Het verkrijgen van inzichten en het kunnen toepassen van handreikingen, hebben mij destijds enorm geïnspireerd. Mijn interesse in psychologie groeide hierdoor uit in het willen helpen van mensen, met als doel dat zij zelf weer verder kunnen. En dus schoolde ik me om.   

Praktijk sinds 2012

Ik heb de studie Integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gedaan en ben in 2012 gestart met mijn praktijk. Sindsdien zet scholing zich voort:  ik volgde onder meer opleidingen in EFT relatietherapie en traumaverwerking met EMDR. Dagelijks ervaren mijn cliënten de kracht en het positieve effect in zichzelf van psychotherapie en coaching.    

Maatwerk

In jarenlange praktijk ervaring heb ik bemerkt dat er veel overeenkomsten zijn in de last die we als mens kunnen ervaren. Of dit nou om jou als individu gaat, of om jullie samen in de relatie. Het verschil wordt gemaakt door wie jij als persoon bent: Met al je sterke kanten en je kwetsbaarheden. Met je levenservaring en je wijsheid. En hoe jij of jullie met moeilijkheden omgaan. De (relatie)therapie of coaching is daarom afgestemd op jou of jullie. Het gaat om maatwerk.    

Aanpak

Ik ben respectvol in het contact, open, duidelijk en zonder oordeel. Waar het kan met een vleugje humor, omdat dit relativeert en ontlaadt. In alle openheid kun je praten over jezelf en in alle veiligheid kun je werken aan jezelf. Alles met vertrouwelijk karakter. Mijn kennis, vaardigheden en ervaring én een scala aan methodieken, zet ik in om jou of jullie te helpen. Zodat jij of jullie zelf weer verder kunnen. 

Menu