Coaching Alkmaar

Coaching Alkmaar

Wie ben ik?

Mijn naam is Barbra Wijler en ik ben werkzaam als therapeut en coach in mijn praktijk te Alkmaar. Dagelijks begeleid ik mensen die worstelen met kleine of grote thema’s in het leven. Mensen die behoefte hebben aan sturing, feedback of coaching weten we weg naar mijn praktijk te vinden. Ik heb veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en help mensen graag om meer voldoening en plezier te halen uit zowel hun werk- als privéleven. Daarom zie ik je graag verschijnen in mijn praktijk.

Waar wil ik naartoe?

Bij coaching Alkmaar draait het veelvuldig om de vraag: waar wil ik naartoe? Soms is het antwoord op die vraag niet eenvoudig en dan is de hulp van een professional prettig en in bepaalde gevallen zelfs noodzakelijk. Of het nu gaat om zaken die spelen in je loopbaan of in je privéleven: ik zet mijn expertise graag in om je hierbij te helpen. Kom eens langs voor een eerste kennismaking en zie wat ik voor jou kan doen als het aankomt op heldere doelen stellen in je leven. Ik heb de tools en ervaring voor optimale ondersteuning.

Maak een afspraak voor coaching Alkmaar

Wil je naar een doel toewerken in je leven, maar is je dit tot op heden niet gelukt? Heb je sturing of een klankbord nodig van een ervaren professional? Maak gerust een afspraak met mij en ontdek wat ik voor je kan betekenen. In mijn praktijk kan je ook terecht voor psychotherapie Alkmaar of relatietherapie Alkmaar. Psychotherapie helpt je om psychosociale problemen in je leven aan te pakken en relatietherapie is er om issues in de relatie concreet aan te pakken.

Menu